Мобільний застосунок для приватних дитячих садків для замовлення їжі: надійний спосіб відстежування якості харчування вашої дитини

Для кожних батьків є важливим те, щоб їхня дитина мала здорове харчування. Якщо у досить маленькому віці за якістю харчування слідкує мама, то під час відвідування дитячого садочка, ця відповідальність перекладається на навчальний заклад. Саме в цей час постає питання, як проконтролювати, що саме їсть дитина і якої якості?

Сьогодні у багатьох дитячих закладах вихователі вивішують меню, де вказано, що саме їла дитини перебуваючи в навчальному закладі. Але перевірити якість їжі є неможливим. Розв’язати це питання допоможе мобільний застосунок для приватних дитячих садків.

Які проблеми з харчуванням допоможе вирішити мобільний застосунок для замовлення їжі для дитячого садочка?

Досить багато батьків мають працювати весь день, тому обирають для своєї дитини саме приватні дитячі садки, де вона може перебувати весь день. Таким чином малеча снідає, обідає та вечеряє саме у садочку. Якщо в дитини є проблеми з прийманням їжі, наприклад наявність алергічних реакцій, тоді може виникнути ситуація, що дитині не можна їсти їжу, яку їсть вся група. Бо якщо у стравах є продукт на який у дитини алергія, тоді вживання їжі може стати небезпечним для життя.

Повне відмовлення від обіду або вечері залишить дитину голодною. Запобігти виникненню таких ситуацій допоможе мобільний застосунок. В такому випадку батьки дитини можуть у власному кабінеті у мобільному додатку, встановити те харчування, яке повинно бути у їхньої дитини. Тоді при замовленні їжі вже заздалегідь будуть готові сніданки, обіди та вечеря з урахуванням індивідуальних особливостей дитини.

Також застосунок буде досить корисним для тих сімей, котрі дотримуються вегетаріанства. Якщо у родині через релігійність або дотримання вегетаріанства не можна вживати м’ясо, тоді батьки можуть зазначити через додаток, що для їх дитини потрібно готувати тільки вегетаріанські страви. Таким чином дитина повністю буде дотримуватись сімейних традицій та не буде вживати заборонені продукти. Контроль якості їжі через мобільний застосунок допомагає батькам бути впевненими у здоровому харчуванні своєї дитини.

Переваги використання мобільного застосунку, котрі отримують батьки малечі

Наявність мобільного застосунку допомагає батькам завжди бачити, що саме їла дитини. Можливість завантажувати фотографії їжі допоможе впевнитися у її гарному вигляді. Відповідальність за наявність фото лягає на працівників закладу харчування, котрі готують їжу для садочків. Таким чином батьки можуть бачити за що саме вони платять гроші закладу з приготування їжі. Кожен
батько або мати, можуть зайти до власного кабінету у додатку, обрати групу і прізвисько дитини. Завдяки такому фільтрові можна побачити, у який день, та що саме їла дитина.

Також до переваг мобільного застосунку можна віднести: можливість контролю якості їжі та самостійне обрання раціону для своєї дитини.

Чому мобільний застосунок повинен бути у кожному дитячому садочку?

Кожна родина має свої особливості у харчуванні. Потрапляючи до навчального закладу дитина може зіткнутися з ситуацією, коли їжа не співпадає з домашнім раціоном. Наприклад, у родині всі їдять м’ясо та ніколи не вживають рибу, а у садочку готують рибу, то дитина може відмовитися її їсти або навпаки вимагати м’ясо. Це може призвести до виникнення істерик або відмови йти до дитячого садочка.

Замовлення їжі в дитячий садок через мобільний застосунок може розв’язати таке питання, бо батьки самостійно мають можливість обирати страви для дитини. Якщо такі мобільні застосунки будуть використовувати більшість дитячих садків, тоді батьки будуть мати можливість бути впевненими у здоровому харчуванні власної дитини. Не будуть виникати суперечки з приводу того, що саме повинні їсти діти, яка їжа є більш корисною для малечі.

Які майбутні перспективи масового використання додатка?

Якщо раніше батьки не мали технічних можливостей контролювати харчування своїх дітей у навчальних закладах, то з розвитком технологій це стає все більш можливим. Більш старші діти, котрі вміють самостійно використовувати гаджети, можуть самостійно фотографувати їжу та відправляти фото батькам.

Якщо з їжею будуть якісь проблеми або вона не буде відповідати замовленню, то це можна буде одразу підтвердити за допомогою фото. Мобільний додаток робить співпрацю між дитячими садочками та закладами харчування більш прозорою.

Мобільний застосунок є найкращим способом збереження здоров’я вашої дитини з самого малечку

Від того наскільки харчування дитини було вірним, залежить її здоров’я. Саме у дитинстві формується імунітет, котрий відповідає за те як часто дитина буде хворіти. Чим корисніше харчування, тим менше буде виникати проблем зі здоров’ям. Дотримуватися правильного харчування потрібно не тільки вдома, але й у дитячому садочку. Саме тому мобільний додаток є досить сучасним вирішенням, яке дозволяє забезпечити вірне харчування дітей. Ви можете самостійно контролювати:

  • якість їжі;
  • вигляд страв;
  • наявність тих чи інших продуктів.

Мобільний додаток дозволяє батькам піклуватися про безпечність харчування власних дітей.

Висновок

Ніхто не може так якісно піклуватися про харчування дітей, так як їхні батьки. Мобільний застосунок для доставлення їжі у приватні дитячі садки, допомагає прибрати тривогу та хвилювання, про те, чи добре харчується дитина. У батьків не буде виникати сварок через те, що дитина не отримує повноцінне харчування або достатню кількість поживних речовин. Кожна дитина може мати власні потреби у харчуванні, тому вони повинні бути враховані. У разі якщо дитина захворіла та має потребу у вживані певних продуктів після лікування, то за допомогою мобільного застосунку батьки завжди можуть змінити раціон дитини на той чи інший проміжок часу. Не забувайте піклуватися про безпечне харчування своєї дитини і тоді вона виросте здоровою.

Баранник Анастасія 29 років.
Україна м.Харків.
Соціолог.
copyrigt2020@gmail.com