Швидка оренда потрібної квартири через мобільний застосунок.

Нерухомість, котра здається в оренду, майже ніколи не втрачає своєї актуальності. Це пов’язано з тим, що потреба в оренді житла може з’явитися, як у людей котрі їдуть на відпочинок або у відрядження, так і у цілих сімей для постійного проживання. Саме тому критерії пошуку квартири будуть досить різні.

Наприклад, якщо людина їде до іншого міста лише на день, то житло може бути невеликих розмірів, для швидкого відпочинку. Якщо ж ціла сім’я шукає собі квартиру для постійного проживання, то в таких ситуаціях потрібно підходити ретельніше до вибору. Варто аналізувати транспортну розв’язку, наявність поряд з домом продуктових магазинів, медичних центрів, шкіл, дитячих садочків, та наскільки зручно буде добиратися до роботи. Варто зазначити, що вартість оренди квартири досить часто залежить місця розташування дома та наскільки розв’язана інфраструктура.

Сьогодні можна знайти досить велику кількість оголошень, де здається житло в оренду, але можна зіткнутися з ситуацією, коли сподобалась квартира, але її вже здали. Уникнути таких ситуацій можна завдяки мобільному застосунку, де будуть представленні тільки дійсні та перевірені варіанти житла.

Як мобільний застосунок зможе покращити роботу агентства нерухомості?

Для агенцій нерухомості досить важливо зацікавити потенційного квартиронаймача, та запропонувати йому саме той варіант житла, котрий його цікавить. Людина може подивитися декілька квартир, але не знайти потрібного варіанта. Це забирає час не тільки в агенції та рієлторів, але й у людини, котра ніяк не може знайти потрібний варіант. Удосконалити процес обрання відповідного житла можна завдяки мобільного застосунку для агентства нерухомості.

Завдяки додатку агенція нерухомості може виставляти у каталогу всі пропозиції квартир, які є актуальними. Наприклад, якщо те чи інше житло хтось бажає орендувати, але ще не приїхав до міста, то менеджер може встановити в каталозі біля цієї квартири напис заброньовано. Таким чином інші, хто шукає житло не будуть витрачати час на ознайомлення з цією квартирою. У агенції не буде накладок, коли кільком клієнтам сподобалась одна і та ж квартира.

Якщо людина приїздить з іншого міста, та немає можливості самостійно подивитись житло, то за допомогою мобільного додатку вона зможе пройтись по квартирі онлайн завдяки віртуальному огляду. Таким чином можна уникнути скарг від клієнтів, що їм не підходить нерухомість з тих чи інших причин.

Замовлення мобільного додатку для агентства нерухомості допомагає систематизувати роботу. Декілька менеджерів, котрі займаються здаванням в оренду житла, можуть одночасно в телефонному режимі запропонувати одну і ту ж квартиру. Наявність застосунку допоможе не тільки уникнути суперечок між співробітниками (особливо якщо від кількості угод залежить заробітна плата), але й одразу повідомляти людині про те, чи вільний той, чи інший варіант.

Якщо агенція має варіанти житла, котрі не дуже користуються попитом, наприклад, великі квартири, то в додатку можна встановлювати знижки на певні варіанти, щоб зацікавити квартировинаймачів.

Досить важливо знати реальну статистику, де буде відображатись кількість клієнтів, строк винаймання житла, які саме квартири користуються попитом. Така інформація дозволяє краще зрозуміти, яка саме аудиторія звертається до агенції, та як її можна розширити.

Чи варто рієлторам використовувати мобільні застосунки у роботі?

Робота рієлторів багато в чому залежить саме від презентації житла, яке повинно відповідати побажанням майбутніх квартировинаймачів. Наявність мобільного застосунку допоможе швидше визначитись з необхідним варіантом. Якщо клієнт обрав квартиру через застосунок та подивився її онлайн, то при реальній зустрічі скоріше всього клієнт зупиниться на обраному варіанті. Також додаток допомагає вибирати того чи іншого рієлтора в залежності від його рейтингу. Наявність рейтингу допомагає створити конкуренцію між рієлторами, котрі будуть ретельніше виконувати свою роботу для залучення більшості клієнтів та формування довіри до себе, як до фахівця.

Яку користь від мобільного застосунку отримують люди, котрі винаймають квартиру?

Потреба в винайманні житла не завжди є запланованою, коли є час на те, щоб досить ретельно обирати квартиру. Бувають ситуації коли потрібно знайти житло досить швидко, наприклад, термінове відрядження. В такому випадку можливий швидкий пошук квартири через мобільний додаток.

Застосунок дуже зручний тим, що за допомогою фільтра ви відразу маєте можливість встановити:

  • вартість, на котру ви розраховуєте;
  • кількість кімнат;
  • наявність потрібних побутових приладів (фен, пральна машина, мікрохвильова піч, холодильник, кондиціонер, телевізор, WI-FI тощо.);
  • час, на який ви бажаєте орендувати квартиру (погодинно, подобово, щонедільно, довгостроково).

Якщо вас цікавить тільки довгострокова оренда, тоді через застосунок можна обирати декілька варіантів згідно з їх розташуванням, та разом з рієлтором подивитись декілька квартир і обрати найкращий варіант.

Що стосується сплати за оренду, то на мобільний додаток будуть надходити нагадування про сплату. Всі транзакції будуть зберігатися в особистому кабінеті, що дозволяє завжди контролювати своєчасність сплат за оренду житла.

Необхідний функціонал для автоматизації агентства нерухомості

Для зручної автоматизації агентства нерухомості використовується адміністративна панель, котра складається з кількох розділів.

Каталог послуг

Наявність каталогу послуг дозволяє пропонувати людям квартири в оренду з різним рівнем сервісу. Наприклад, людина може обрати житло де буде відбуватися прибирання від клінінгової компанії за розкладом. Або підібрати квартиру з відкритою верандою, наявністю другого поверху.

Бронювання

Якщо людина визначилася з обраним варіантом, то опція бронювання дозволяє адміністраторам швидко поставити мітку заброньовано, тоді ця квартира дістанеться саме тій людині, котра замовила бронь.

Система оплат

Для того, щоб не виникало суперечок з людьми, котрі винаймають квартиру з приводу оплати у мобільному додатку є система оплат. Вона дозволяє чітко контролювати сплати від усіх квартировинаймачів.

Історія та статистика орендованих квартир

Для того, щоб провести певні маркетингові дії та залучити більшість клієнтів, необхідно знати статистику оренди. Якщо буде реальна зафіксована інформація про кількість клієнтів, їхні побажання та яке саме житло вони винаймають, буде легше проаналізувати головну цільову аудиторію.

Управління користувачами

Відстежувати плідність роботи кожного робітника буде набагато легше завдяки опції управління користувачами. За фахівцями будуть закріпленні власні акаунти, де можна буде дивитись результат роботи, та її якість. Кожен спеціаліст має доступ до тієї чи іншої інформації, котра необхідна для праці.

Кабінет клієнта

Кабінет клієнта допомагає користувачам зберігати квартири, котрі подобаються в обрані. Тоді коли ви визначитись з часом оренди ви швидко знайдете відібрані варіанти. Але слід зазначити що відкладання квартир в обрані це не є бронюванням. Ця функція для зручності, щоб не загубити квартири, що сподобались.

Також через власний кабінет можна дивитись рейтинг ріелторів, та особисто обирати до кого ви б хотіли звернутися. У кабінеті клієнта є такі розділи:

  • особиста картка;
  • обрані варіанти квартир;
  • історія сплати;
  • онлайн підтримка від особистого менеджера.

Компанія Quazom розробить зручний та сучасний мобільний застосунок для пошуку житла.

Сьогодні якість обслуговування впливає на те, чи буде зацікавлений клієнт в тих, чи інших послугах. Ринок оренди нерухомості не є виключенням. Мобільний застосунок для агентства нерухомості за індивідуальним замовленням допоможе бути ближче до клієнтів, пропонувати їм оптимальні варіанти нерухомості, бути на зв’язку онлайн. Додаток може бути виконаний у фірмовому стилі, наприклад у тому ж, що й сайт. Таким чином клієнт завжди буде впізнавати вашу компанію та відокремлювати її від інших організацій.