Як залучити клієнтів до стоматологічної клініки завдяки мобільному застосунку або сайту?

Якщо людина потрапляє до професійного стоматолога, то як правило, вона не бажає змінювати лікаря. Це пов’язано з тим, що стоматолог добре знає всі проблеми своїх постійних пацієнтів, та може відразу надати потрібну допомогу або назначити певні рекомендації. Сьогодні існує досить велика кількість стоматологічних клінік та кабінетів, котрі конкурують між собою. Окрім наявності всококаліфіційних лікарів та сучасного обладнання, варто піклуватися й про комунікацію з клієнтами та зручність запису на приймання. Це дозволить отримати довірливі стосунки з пацієнтами, котрі завжди будуть звертатися саме до вашої клініки.

Як вплине на роботу стоматологічної клініки мобільний застосунок?

Не тільки приватні зубні кабінети, але й сучасні клініки стикаються з проблемами, коли адміністраторам потрібно телефонувати усім пацієнтам, котрі мають запис, та нагадувати про прийом до лікаря. Спілкування за телефоном не завжди є доречним, досить часто пацієнти можуть бути на роботі або зайняті своїми справами, через що приймання телефонного дзвінка не є доречним.

Через це пацієнти можуть пропустити нагадування про прийом і просто забути про те, що в певний час мають прийти до стоматолога. Така ситуація призводить до того, що клініка може втрачати пацієнтів. Оскільки при нагоді вони просто йдуть до найближчого дантиста, щоб зекономити час. Не втратити постійних клієнтів та отримати нових, допоможе мобільний застосунок під ключ.

Завдяки застосунку адміністратори клініки зможуть відправляти нагадування про прийом. Таким чином пацієнту не потрібно буде приймати дзвінок, але він отримує нагадування про час та дату приймання.

Всі дані про пацієнтів будуть зберігатися в одній програмі, що є досить зручним. Наприклад, якщо пацієнт лікувався у терапевта, але тепер його проблемою займається ортодонт, то завдяки мобільному застосунку, лікар завжди зможе швидко ознайомитись з історією хвороби пацієнта і йому не потрібно буде йди до адміністратора для того, щоб взяти паперову картку пацієнта. Така система дозволяє зекономити час та зробити вірні висновки з приводу хвороби. Ще до прийому, лікар може повністю вивчити історію хвороби та визначити необхідні маніпуляції або діагностику, котру варто зробити спираючись на історію хвороби.

Мобільний застосунок для стоматологічної клініки дозволяє скоординувати роботу лікарів. Особливо коли пацієнту потрібне хірургічне втручання, декілька лікарів одразу можуть проаналізувати його стан здоров’я та прийти до правильного рішення.

Переваги мобільного застосунку для клініки

Перш за все мобільний застосунок допомагає вести аналітику та статистику відвідувань. Така інформація допомагає чітко проаналізувати цільову аудиторію, та визначити, які саме послуги мають більший попит.

Кожна оплата фіксується у програмі, тому при виникненні питань, як адміністратор, так і пацієнт завжди зможуть подивитися на історію транзакцій, котра підтверджує здійснення оплати.

Мобільний додаток дозволяє надавати консультації новим пацієнтам, котрі тільки шукають фахівців. Наявність власного мобільного застосунку викликає довіру у пацієнтів, вони будуть відчувати комфорт та піклування з боку стоматологічної клініки. Зрозумілий функціонал допоможе пацієнтам швидко знаходити потрібні послуги та вартість на них.

Мобільний застосунок для управління стоматологічною клінікою, дозволяє організувати роботу та зробити її більш плідною.

Чим корисний мобільний додаток для пацієнта?

Кожен пацієнт бажає потрапити до стоматолога з гарною репутацією та кваліфікацією, але визначити це без додаткової інформації майже неможливе. Наявність мобільного додатку дозволить пацієнтам самостійно обирати стоматолога до котрого вони б хотіли записатися.

Наявність інформації про кваліфікацію, стаж роботи та рейтинг, дозволять кожному підібрати потрібного дантиста. Також рейтинг буде спонукати лікарів до кращої роботи, щоб залучити саме до себе більше пацієнтів.

Мобільний додаток для запису до лікаря стоматолога дозволяє пацієнту записатися на приймання в будь-який час, та обрати оптимальну для себе дату. Якщо людина не може приїхати в назначену годину, то через додаток можна швидко скасувати приймання або перенести на іншу дату. Таким чином клієнт не буде шукати іншої клініки, а лікар не витратить час даремно.

Досить часто терапевти та пародонтологи назначають пацієнтам спеціальні засоби гігієни. Це стосується як дітей, так і дорослих. Обрати спеціальні щітки, нитки, ополіскувачі та інші засоби гігієни, можна відразу через застосунок.

Що краще обрати сайт чи мобільний застосунок?

Стоматологічна клініка є тим місцем, куди звертається досить велика кількість людей. Щоденно через інтернет люди шукають стоматолога або вартість певних стоматологічних процедур. Саме тому найкращим варіантом буде наявність як застосунку, так і сайту. Наприклад, для ознайомлення пацієнтів з вашими лікарями, історією створення клініки або медичного центру, варто мати сайт.

Саме тут ви зможете розповідати про діючі акції та вигідні пропозиції. Демонструвати життя клініки та лікарів під час праці та відпочинку. Така інформація зацікавить пацієнтів та буде викликати довіру, через наявність відкритості.

Мобільний застосунок в свою чергу є більш практичним. Через нього власникам легко контролювати роботу фахівців клініки в цілому, мати доступ до інформації про оплату послуг та статистику відвідувань. Пацієнти в свою чергу зможуть мати доступ до інформації про лікарів та самостійно записатись на приймання.

Функціональні застосунки для автоматизації стоматологічної клініки

Адміністративна панель складається з декількох розділів.

  • Управління користувачами. В мережі клінік іноді досить важко визначити, хто саме та з якої філії виконав ті або інші дії. Управління користувачами передбачає, що у кожного адміністратора, бухгалтера, керівника лікаря, є власний акаунт через який вони входять до системи. Таким чином не має плутанини з управлінням клініки.
  • Перелік цін та послуг. Завдяки цьому розділу усі спеціалісти клініки можуть мати інформацію про вартість послуг, та надавати правдиву інформацію пацієнтам. Також адміністраторам легко змінювати вартість через додаток, якщо змінюються ціни на ті чи інші послуги.
  • Керування картками пацієнтів. Якщо пацієнт має певні питання з приводу свого лікування, то лікарі та адміністратори завжди мають доступ до інформації, та можуть надати її пацієнту. При припинені лікування картка може бути перенесена до архіву. Таким чином у програмі йде чітка статистика реальних пацієнтів, котрі лікуються.
  • Історія сплати. Ознайомитись з транзакціями від пацієнтів, може як адміністратор, так і керівник. Це дозволяє контролювати сплату.
  • Ведення фінансових звітів. Мобільний застосунок систематизує та спрощує підготовку звітної документації. Доступ до якої має як фінансист, так і керівник.

Кабінет пацієнта

  • запис на приймання;
  • розклад лікарів;
  • каталог стоматологічних послуг;
  • рейтинг лікарів;
  • історія оплати послуг та відвідування клініки;
  • додаткові послуги.

Велика конкуренція на стоматологічному ринку потребує від власників клінік бути більш сучасними, та викликати довіру у пацієнтів. Розробка мобільного застосунку за індивідуальним замовленням допоможе підкреслити імідж клініки, та ознайомити пацієнтів зі своїми послугами та лікарями. Це допоможе створити позитивне враження та залучити нових пацієнтів.